Byggmax - Ett byggvaruhus med gigantiskt utbud

Byggmax är en börsnoterad bygghandel som har både fysiska byggvaruhus och en stor e-handel. Varumärket är välkänt runt hela Sverige då de har över 100 fysiska byggvaruhus samtidigt som mängder av kunder handlar online.

 

Det finns en del fördelar med att handla online hos Byggmax. Man slipper krångla med att frakta stora och tunga varor själv när man får allt hemlevererat. Man sparar ofta tid dessutom när man inte behöver springa runt på ett byggvaruhus för att hitta rätt produkt, storlek och färg. Det är helt enkelt smidigt att handla online.

 

Kampanjer och rabattkoder hos Byggmax

En del läsare ställer säkert frågan: erbjuder Byggmax några rabattkoder?

Vi har inte hittat några aktiva rabattkoder som fungerar, utan Byggmax jobbar istället med kampanjer som gäller för alla eller enskilda varuhus. Man kan se reklamblad på deras hemsida och registrera sig för nyhetsbrev för att inte missa några aktuella kampanjer.

 

Vad har Byggmax för sortiment?

Byggmax har ett enormt sortiment av byggvaror och annat som passar hemmet. Du hittar till exempel olika typer av byggmaterial som virke, men du hittar också fönster, dörrar, garageportar, stugor, uterum och massor av annat. Om du ska uppdatera hemmet så kan det helt klart vara värt att besöka någon av Byggmax butiker eller deras e-handel för att se om de har det på lager.

 

Varför ska man handla hos Byggmax?

Det finns en del fördelar med att handla hos BYggmax. Utöver deras stora sortiment och att de är etablerade över stora delar av Sverige så kan vi lista nedanstående fördelar:

  • Ett bra prislöfte och prisgaranti där du kan få 10% av mellanskillnaden som extra rabatt utöver att Byggmax matchar konkurrenters pris.
  • Öppet köp när man handlar i butik. I e-handeln så gäller distansavtalslagen.
  • Generellt sett bra leveranstider.
  • Låga fraktkostnader
18 Oct 2019